MENÜ

Galatasaray - Schalke maçının İddaa oranları yeniden değişti

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba akşamı Alman temsilcisi Schalke'yi konuk edecek olan Galatasaray'ın bu maç için açılan İddaa oranlarında değişime gidilmişti. Schalke Galatasaray karşısında favoriydi ancak oranlar bir kez daha değişti. Bu kez Galatasaray maçın favorisi oldu.

Galatasaray - Schalke maçının İddaa oranları yeniden değişti

Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde Schalke 04 ile karşılaşacakken İddaa oranlarında bir kez daha değişime gidildi. İddaa Risk Yönetimi Galatasaray'ın oranını ilk olarak 2.30'dan 2.40'a çıkarmış, ardından oranı yeniden 2.30'a indirmişti. Akşam saatlerinde yapılan değişikliğin ardından Galatasaray'ın oranı 2.10'ye indi ve temsilcimiz favori durumuna geldi.

Haberin Devamı

Temsilcimiz Galatasaray bu akşam Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında Schalke 04 ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Zorlu maç öncesi birçok sakat oyuncu bulunurken Sarı Kırmızılı ekip, maçın favorisi durumuna geldi.

İddaa Risk Yönetimi, İddaa Risk Yönetimi, Sarı Kırmızılılar'ın oranını 2.30'dan 2.40'a çıkarırken, Schalke'nin 2.40'lık oranı da 2.30'a düşmüştü. Böylece maçın yeni favorisi de Schalke olmuştu. Beraberliğin oranı ise 2.90 olarak kaldı. Ardından Galatasaray'ın oranı yeniden 2.30'a düştü ve Schalke'nin oranı da 2.30'dan 2.40'a yükseldi. Bu kez Galatasaray maçın favorisi oldu. Beraberliğin oranı da 2.90 olarak tekrar kaldı.

Haberin Devamı

Favori Galatasaray!

Yapılan son değişikliğin ardından Galatasaray'ın oranı 2.10 olurken, Schalke'nin oranı 2.50 oldu. Ev sahibi avantajını kullanmak isteyen temsilcimiz Galatasaray, Schalke'yi mağlup etmenin hesaplarını yaparken beraberlik oranı 3.10 oldu.

YORUM YAZ