MENÜ

Galatasaray savaşarak kazanıyor

Tudor’un idman programıyla beraber bambaşka bir Galatasaray ortaya çıktı. Rakibinden daha fazla koşan Aslan, kaptırdığı her topu presle kazanarak ilk yarıda yüzde 76 topa sahip oldu. 2 inanılmaz hatayla yaptırılan penaltılara rağmen takım yine savaşarak maçı çevirmeyi başardı.

Galatasaray savaşarak kazanıyor

Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, uyguladığı idman programıyla Riekerink dönemine göre bambaşka bir takım ortaya çıkardı. Antrenmanlarda sürekli kondisyon yüklemesi yaptıran Hırvat hoca, kısa sürede rakiplerinden daha fazla koşan bir ekip oluşturdu. Riekerink zamanında rakibi geride karşılayan Aslan, artık kaptırılan her topu geri kazanmak için pres yapıyor. Bu da doğal olarak takımın topa sahip olma oranını daha da artırıyor. Öyle ki Cim Bom, dünkü maçın ilk yarısı sona erdiğinde yüzde 76 oranında topu ayağında tutmuştu. Her ne kadar ikinci yarıda Chedjou ve Tolga’nın yaptırdığı akıl almaz penaltılar, Aslan’ı zor duruma düşürse de, takım savaşarak bir şekilde skoru lehine döndürmeyi başardı.

Her hafta 120 kilometre

Bu hafta Selçuk İnan’ın frikiği, geçen hafta da Eren Derdiyok’un 90+6’daki kafa golüyle Galatasaray son 2 maçından 6 puan çıkardı ve ikincilik mücadelesine devam etti. Takım bu temposuyla, Tudor’un her maç 120 kilometre koşu mesafesine ulaşma hedefini de yerine getirebileceğini ortaya koydu.


Galatasaray-Gençlerbirliği maçı sonrası Caps'ler




Haberin Devamı
YORUM YAZ