MENÜ

Galatasaray sahaya çıkıyor, Fanatik D-Smart GO hediye ediyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Kasımpaşa ve Olympiakos ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Her iki hazırlık maçı da D Smart 77. kanal Spor Smart'ta yayınlanacak. Fanatik.com.tr'yi takip et, adımları uygula, D-Smart GO hediye kazanma şansını yakala. İşte detaylar...

Galatasaray sahaya çıkıyor, Fanatik D-Smart GO hediye ediyor

Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray, Kasımpaşa ve Olympiakos ile özel maçta karşı karşıya gelecek. PSV maçına hazır çıkmak isteyen Sarı Kırmızılı ekip, iki maçtan da galip ayrılıp moral depolamak istiyor. Her iki hazırlık maçı da D Smart 77. kanal Spor Smart'ta yayınlanacak.

Haberin Devamı

Fanatik'ten 5 takipçisine D-Smart GO hediye!

Galatasaray sezonu D-Smart GO'da açıyor, Fanatik 5 takipçisine D-Smart GO hediye ediyor! @fanatikcomtr'yi takip et, Galatasaray'ın hiçbir maçını kaçırmayan 1 arkadaşını bu post'un altına mention'la, kazanma şansı yakala! Kazananlar bugün saat 16.00'da açıklanacaktır.

https://www.instagram.com/p/CRHE0Ursvj4/

Galatasaray - Kasımpaşa maçı ne zaman?

10 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak Galatasaray-Kasımpaşa hazırlık maçı Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma D-Smart 77. Kanal Spor Smart’tan naklen yayınlanacak.

Galatasaray - Olympiakos maçı ne zaman?

13 Temmuz Salı günü saat 21.15’te başlayacak Galatasaray-Olympiakos hazırlık maçı Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma D-Smart 77. Kanal Spor Smart’tan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Galatasaray - PSV maçları ne zaman oynanacak?

İki ayaklı tur sistemine göre oynanacak maçların ilki 20-21 Temmuz'da, rövanş müsabakaları ise 27-28 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Galatasaray-PSV maçının tarihi ve saati ilerleyen günlerde açıklanacak.

YORUM YAZ