MENÜ

"Galatasaray Rodrigues'i Ocak ayında satamaz"

Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi başlayan Galatasaray, Süper Lig'de geride bıraktığımız hafta oynadığı Akhisarspor maçında 3-0 mağlup olmuştu. Fanatik Gazetesi muhabiri Galatasaray gündemini değerlendirdi ve taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

Fanatik TV'de yayınlanan 'Fanatik Sahada' programında Galatasaray gündemini değerlendiren muhabirimiz Metin Karabaş, taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Transfer döneminde Galatasaray'ın en çok konuşulan futbolcularından biri olan Rodrigues ile ilgili gelen soruları yanıtlayan Metin Karabaş, "Devre arasında transfer yapmak için Rodrigues satılır mı?" sorusu üzerine yorumlarını aktardı.

Rodrigues'in Ocak ayında satılamayacağını ifade eden Metin Karabaş, "Sezon sonu satılabilir ancak Ocak ayında satılması Galatasaray'ın şampiyon olmasını zorlaştırır. Hem Şampiyonlar Ligi'nde de yaratıcı oyuncunuz az ise sezon sonunda iyi bir teklif gelmesi durumunda oturulur, değerlendirir" dedi.

Galatasaray'ın geçen sezon Ndiaye'nin Ocak ayında satılmasından örnek veren Metin Karabaş, "Galatasaray'ın bir daha aynı şeyi yapacağını zannetmiyorum. Fatih hoca da buna müsaade etmeyecektir" dedi.

YORUM YAZ