MENÜ

Galatasaray, Riekerink'te karar kıldı!

Galatasaray Yönetimi, yeni sezon öncesi takımı Jan Olde Riekerink'e emanet etmeye karar verdi. 1 yıllık sözleşme imzalanacak Hollandalı teknik adam 500 bin dolar alacak. Riekerink'le beraber Aslan, transfer politikasında da önemli değişikliklere gidecek.

Galatasaray, Riekerink'te karar kıldı!

Yılan hikayesine dönen ''Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olacak?'' sorusu nihayet cevabını buldu.

Uzun süre Fatih Terim'i takımın başına getirmek için uğraş veren başkan Dursun Özbek, deneyimli hocanın görevinin başında kalacağının sinyallerini vermesinin ardından Terim ısrarından vazgeçti.

Geçtiğimiz günlerde teknik adam konusunda 1 hafta içinde açıklama yapacaklarını belirten Özbek, kararını Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink'ten yana kullandı.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a altyapı sorumlusu olarak gelen, ancak Mustafa Denizli ile yolların ayrılması sonrası geçici olarak teknik direktörlük koltuğuna oturan Hollandalı çalıştırıcı, önümüzdeki sezon da Sarı-Kırmızılı takımın başında olacak.

Arda veda mesajı mı verdi?

1 YILLIĞINA 500 BİN DOLAR!

Galatasaray'la 1 yıllık sözleşme imzalayacak 53 yaşındaki Riekerink, 500 bin Dolar kazanacak.

Sarı-Kırmızılılar'ın Riekerink'le anlaşmaya vardığını bugün içerisinde duyurması bekleniyor.

25 YAŞ ÜSTÜ TRANSFER YAPILMAYACAK

Aslan'da Riekerink'le yola devam kararının ardından transfer politikasında radikal değişikliklere gidilecek.

Hollandalı'nın raporu doğrultusunda 25 yaşını geçmemiş ve geride kalan sezonda en az 25 maç oynamış futbolculara yönelinecek.

25 yaşındaki Serdar Aziz'i 4,5 milyon Euro bedelle transfer eden Sarı-Kırmızılılar, Finansal Fair Play kurallarına uymak zorunda olduğundan, bundan böyle yüksek maliyetli transferlerden kaçınacak.

Serdar Dinçbaylı

Nuri Şahin'den Galatasaray yanıtı

Haberin Devamı
YORUM YAZ