MENÜ

Galatasaray resmi hesabından gönderme!

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe'yi evinde konuk edecek. Türk Telekom Stadyumu'nda bu akşam oynanacak mücadele saat 19:00'da başlayacak. Sarı-kırmızıların geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta hakem Mustafa Öğretmenoğlu'na sarf ettiği sözler nedeniyle Fatih Terim kırmızı kart görmüştü. Galatasaray, Göztepe maçı öncesi yaptığı paylaşımda yaşanan olaylara ince bir gönderme yaptı.

Galatasaray haberi... Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Göztepe'yi evinde konuk edecek. Türk Telekom Stadyumu'nda 22 aralıkta oynanacak mücadele saat 19:00'da başlayacak.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızıların geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta hakem Mustafa Öğretmenoğlu'na sarf ettiği sözler nedeniyle Fatih Terim kırmızı kart görmüştü.

PFDK'ya sevk edilen Fatih Terim, Twitter hesabından 2017 yılında paylaştığı "Nerede kalmıştık" açıklamasının yıl dönümünde o tweetine ekleme yaptı.

Galatasaray'ı etiketleyen tecrübeli teknik adam "Ve yine biz bize kalmıştık" ifadelerini kullandı.

Galatasaray da Göztepe maçı öncesi yaptığı paylaşımda yaşanan olaylara ince bir gönderme yaptı. Taraftarların oluşturduğu atmosferlerden hazırlanan görüntülerde Fatih Terim detayı dikkat çekti.

Fatih Terim'in fotoğrafının yer aldığı pankartta "Galatasaray kabullenmez" ifadesi yer alıyor.

YORUM YAZ