MENÜ

Galatasaray - Real Madrid son dakika | Zidane'ın son şansı

İspanya’da liderin sadece 1 puan gerisinde ama koltuğu sallanıyor. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda son sırada yer alan Real Madrid’de, Zidane için Galatasaray maçına son şans gözüyle bakılıyor. İşte İspanyol basınından öne çıkanlar...

Galatasaray - Real Madrid son dakika | Zidane'ın son şansı

İspanyol spor gazetelerinden As’ta, “Cehennemde final” manşeti atılırken, “Her şey İstanbul’dan geçiyor. Madrid, Şampiyonlar Ligi’ndeki geleceği için oynuyor. Bir yenilgi, hemen hemen onu turun dışında bırakır” yorumunda bulunuldu. Haberde, “Şampiyonlar Ligi 2020 finali İstanbul’da oynanacak ama Real Madrid’in Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan bu ölümsüz şehirde bir ön finali var. Bu maç, olmak ya da olmamak anlamına geliyor” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

‘Çöküşten cehenneme!’

“Hazard’ın finali” manşeti atılan Marca gazetesinde, “Madrid, bu tür maçları kazanmak için Hazard’ı transfer etti. Madridliler, Belçikalı futbolcudan en iyi oyununu bekliyor. Hazard için ya hep ya hiç maçı” denildi. La Liga’daki son maçında Mallorca’ya deplasmanda yenilen Real Madrid’in Galatasaray ile oynayacak olmasından dolayı, “Çöküşten cehenneme” başlıklı bir habere de yer veren Marca’da, takımın Avrupa’da hayatta kalmak için sıfır hata ile mücadele etmesi gerektiği dile getirildi.

Haberin Devamı

‘Mourinho’nun gölgesinde’

“Tartışılan Zidane, son kredisini Türkiye’de kullanacak” ifadesini ilk sayfasına çıkaran El Mundo Deportivo gazetesinde, “Mallorca yenilgisinden sonra endişeli olan Zidane’ın, Galatasaray’a kaybetmesi durumunda Real Madrid’de devam etmesi zor” yorumu yapıldı. Öte yandan, “Zidane, Mourinho’nun gölgesinde Galatasaray maçına çıkacak” başlığıyla Mundo gazetesinde yer alan haberde ise Fransız teknik adamın olası bir yenilgide görevinden alınacağı, yerine en güçlü adayın ise Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho olduğu ileri sürüldü.

YORUM YAZ