MENÜ

Galatasaray; Real Madrid, Monaco ve Milan'a meydan okudu

Coronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ederken futbol kulüpleri sosyal medya üzerinden farkındalık yaratmaya devam ediyor. İtalyan devi Inter, sosyal medya hesabından dört efsanesini paylaşıp Galatasaray'a meydan okumuştu. Sarı Kırmızılı ekip, Inter'in meydan okumasını kabul etti, Real Madrid, Monaco ve Milan'a meydan okudu.

Galatasaray; Real Madrid, Monaco ve Milan'a meydan okudu

Corona virüs salgınına karşı farkındalık yaratmak isteyen futbol kulüplerinin sosyal medya paylaşımlarına bir yenisi daha eklendi. Dünya devi Inter, sosyal medya hesabından dört efsanesini paylaşmış ve Galatasaray ile birlikte PSG ve Ajax' meydan okumuştu.

Haberin Devamı

Sarı Kırmızılı ekip, Çizme ekibin meydan okumasını kabul etti. Metin Oktay, Bülent Korkmaz, Gheorghe Hagi, Wesley Sneijder'in isimlerini paylaşarak Real Madrid, Monaco ve Milan'a meydan okudu.

Twitter’da gittikçe büyüyen meydan okumalara Türkiye’den Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray yanı sıra, Uruguay’dan Peñarol, Arjantin’den Estudiantes ve Racing Club, İngiltere’den Tottenham, İtalya’dan Napoli, Roma, İnter Milan, Fransa’dan Lille, Meksika’dan Pumas, Kolombiya’dan Deportivo Cali, İspanya’dan Barcelona ve Real Betis, Almanya’dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund gibi takımlar da katıldı.

YORUM YAZ