MENÜ

Galatasaray, Okan Buruk'un ısrarla istediği Vedat Muriç için harekete geçiyor

Son dakika Galatasaray haberi... Sarı-Kırmızılılar, Lazio’nun satış listesine koyduğu Vedat Muriç için 5 milyon Euro ve bonuslar içeren bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Yönetim bir yandan da Gomis ve Diagne’den en az biriyle yolları ayırmaya çalışıyor.

Galatasaray, Okan Buruk'un ısrarla istediği Vedat Muriç için harekete geçiyor

Okan Buruk ve Cenk Ergün yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da forvet bölgesinde önemli değişiklikler planlanıyor. Başarılı hocanın yeni sezonda düşünmediği Diagne ve Gomis'le yolları ayırmanın planını yapan Sarı-Kırmızılılar'ın forvet listesinin ilk sırasında Vedat Muriç yer alıyor.

Haberin Devamı

SİSTEMİNE EN UYGUN FORVET

Okan Buruk, Rizespor'da beraber çalıştığı ve oyun planına çok uygun olduğunu düşündüğü Kosovalı yıldızı yeni sezonda mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Galatasaray yönetimi bir yandan forvet rotasyonunda boşluk oluşturmaya çalışırken, bir yandan da Muriç için teklif hazırlığı yapıyor. Sarı- Kırmızılılar önümüzdeki hafta içinde Lazio ile resmi olarak temaslara başlayacak. Futbol direktörü Cenk Ergün'ün Lazio Sportif Direktörü Igli Tare ile yüz yüze görüşeceği ve 5 milyon Euro'luk teklif yapacağı öğrenildi. Bonus maddeleri ile beraber rakamın 8 milyon Euro'la ulaşacağı da belirtiliyor.

LAZİO KÖŞEYE SIKIŞTI

Lazio kulübü, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Mallorca'da kiralık olarak forma giyen Vedat'ın bonservis bedelini 10 milyon Euro olarak belirledi. Ancak hem Mallorca'nın 12 milyon Euro'luk opsiyonu kullanmaması hem de Kosovalı futbolcuya şu ana kadar ciddi bir talip çıkmaması Lazio'yu köşeye sıkıştırıyor.

Haberin Devamı

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ