MENÜ

Galatasaray Odeabank - Hapoel Jerusalem maç sonucu: 87-68

Galatasaray Odeabank, 7DAYS EuroCup'ta grubundaki son maçında karşılaştığı Hapoel Bank Yahav Jerusalem'i 87-68 mağlup ederek grubunu ikinci sırada tamamlamayı başardı.

Galatasaray Odeabank - Hapoel Jerusalem maç sonucu: 87-68

Galatasaray Odeabank, 7DAYS EuroCup B Grubu 10. ve son hafta karşılaşmasında konuk ettiği İsrail temsilcisi Hapoel Bank Yahav Jerusalem'i 87-68 mağlup etmeyi başardı.

Konuk ekip Hapoel Jerusalem, özellikle Jerome Dyson'ın basketleriyle maça 0-7 üstünlükle başladı. Hardy - Ege Arar ikilisinin etkili oyunuyla rakibine cevap veren Galatasaray Odeabank, 6:32 kala skoru 7-7'ye getirdi. Eliyahu ve Dyson ile sayılar bulmaya devam eden İsrail ekibi, 4:54 kala skoru 9-13 yaptı. Kinsey'in de devreye girdiği Hapoel Jerusalem, son 2 dakikalık bölüme 15-21 üstün giren taraf oldu. Son bölümde Jordan Taylor ve Ege Arar'ın etkili oyunuyla farkı azaltan Galatasaray, periyodu 22-23 kapattı.

İkinci çeyreğe etkili başlayan Galatasaray Odeabank, Hopson ve Hendrix'in basketleriyle 8:40 kala 27-25 üstünlüğü yakaladı. Summers ile etkili olan Galatasaray Odeabank, ilk 5 dakikalık bölümü farkı açarak 36-27 üstün geçti. Çeyreğin kalan bölümünde Hendrix ve Summers ile etkinliğini sürdüren Galatasaray Odeabank, ilk yarıyı 47-35 üstün tamamladı.

Galatasaray Odebank'ta Dwight Hardy ve DaJuan Summers 8'er sayıyla ilk yarının en skorer isimleri olurlarken Ege Arar da 6 sayı üretti.

Hapoel Jerusalem adına ürettiği 10 sayıyla Tarence Kinsey ilk yarının en skorer oyuncusu olurken Jerome Dyson da 7 sayıyla ilk yarıyı tamamladı.

Temsilcimiz Galatasaray Odeabank, üçüncü çeyrekte skor üstünlüğünü korumayı başardı. Periyodun bitimine 4:52 kala Hendrix'in sayılarıyla 56-44 üstün olan taraf temsilcimizdi. Çeyreğin kalan bölümünde Emir Preldzic ve Richard Hendrix ile etkinliğini sürdüren Galatasaray, periyodu 67-52 önde tamamladı.

Son çeyreğin 5 dakikalık bölümü geçilirken konuk ekip Hapoel Jerusalem farkı 7 sayıya kadar indirmeyi başardı. Fakat kalan bölümde özellikle Dwight Hardy ile etkili olan Galatasaray Odeabank, tekrar farkı açarak karşılaşmadan 87-68 galip ayrıldı.

Aldığı bu galibiyetle temsilcimiz Galatasaray Odeabank, yer aldığı EuroCup B Grubu'nu 10 maçta 5 galibiyet ile ikinci sırada tamamlayarak adını bir üst tura yazdırdı.

Galatasaray Odeabank'ta Richard Hendrix 14 sayı, 12 ribaunt ile maçın en etkili ismi olurken DaJuan Summers ve Dwight Hardy maçı 13'er sayıyla tamamladılar. Alex Renfroe da 12 sayıyla oynadı. Son anlarda şans bulan Galatasaray'ın 2000 doğumlu genç yeteneği Serkan Aydın da süre aldığı 2 dakikada 1/1 iki sayılık, 1/2 serbest atış isabetiyle 3 sayı üretip 1 de asist yaptı.

Hapoel Jerusalem tarafında daha önce ligimizde birçok takımın formasını giyen Tarence Kinsey 13 sayıyla en skorer isim olurken Lior Eliyahu ve Jerome Dyson da karşılaşmayı 12'şer sayıyla tamamladılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ