MENÜ

Galatasaray | Muslera eleştirilerine flaş yanıt: Öyle bir şey yok!

PSV Eindhoven - Galatasaray maçının ardından... Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda PSV Eindhoven'a konuk olan Galatasaray, sahadan 5-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Galatasaray'ın PSV Eindhoven karşısındaki performansını yorumladı. Cem Dizdar, Muslera'nın performansına yapılan eleştiriler hakkında da konuştu.

Galatasaray haberi... Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda PSV Eindhoven'a konuk olan Galatasaray, sahadan 5-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Galatasaray'ın PSV Eindhoven karşısındaki performansını yorumladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera'ya PSV Eindhoven maçı sonrası yapılan eleştiriler hakkında konuşan Cem Dizdar, "Muslera o hatayı yapmasa bu maç 5 gol olmaz mı? Fatih Terim 'O kadar erken gol yerseniz maçı çeviremezsiniz' diyor. Çevrilir, hiç öyle bir şey yok. Galatasaray o golü yedi diye olmadı bunlar. Aramızda PSV ile büyük bir fark var. Muslera kaçırmasaydı da yiyecektin o golü. Mario Götze'nin golünde ne yapacaktı Muslera?" dedi.

YORUM YAZ