MENÜ

'Galatasaray, MKE Ankaragücü karşısında farklı kazanacak!'

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray evinde MKE Ankaragücü'nü ağırlıyor. Galatasaray, Ankaragücü'nü yenerek zirve yarışını sürdürmek isterken kötü bir sezon geçiren Ankaragücü ise Galatasaray deplasmanından puan alabilmenin peşinde.. Gazetemiz muhabiri Murat Akbaş'ın sorularını yanıtlayan gazetemiz Fenerbahçe muhabiri Yusuf Dursun, 'Galatasaray hangi 11 ile çıkarsa çıksın maçı bir farklı kazanacaklar.' yorumunu yaptı.

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında evinde MKE Ankaragücü'nü ağırlıyor. Türk Telekom Stadyumu'nda MKE Ankaragücü karşısında 3 puan alarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın öncesinde gazetemiz muhabiri Murat Akbaş'ın sorularını yanıtlayan Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, 'Galatasaray'ın durumu şuanda pek iyi değil. Durum anladığım kadarıyla içler acısı. Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiler. Avrupa'ya veda ettiler. Onlar için bugünkü maç gerçekten çok önemli. Ligde de kötü gidiyorlar. Ankaragücü'nün durumu zaten belli. Maalesef onlarda çok kötü. Galatasaray'ın bugün kazanacağını düşünüyorum. Tabii Fenerbahçe açısından bakarsan Fenerbahçe, Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekler ama bugün Galatasaray'ın kaybedeceğini tahmin etmiyorum.' dedi.

Alanyaspor maçında Muslera'nın performansını göz önüne bulundurursak bu akşam Muslera açısından neler olur? sorusuna ise Yusuf Dursun, 'Bu akşam Muslera'ya iş düşeceğini sanmıyorum. Galatasaray bugün kim çıkarsa çıksın, hangi ilk 11 çıkarsa çıksın maçı kazanacaklarını hatta farklı kazanacaklarını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.' dedi.

YORUM YAZ