MENÜ

Galatasaray - Lazio maçı analizi: Fırsat tanımadı!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, sahasında Lazio'yu konuk etti. Sarı-kırmızılılar, 66. dakikada Thomas Strakosha'nın kendi ağlarına gönderdiği golle mücadeleyi 1-0'lık skorla kazandı. Karşılaşmayı Türk Telekom Stadyumu'ndan takip eden Fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, Galatasaray - Lazio maçını analiz etti.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Lazio'yu konuk etti. Sarı-kırmızılılar, 66. dakikada Thomas Strakosha'nın kendi ağlarına gönderdiği golle mücadeleyi 1-0'lık skorla kazandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı Türk Telekom Stadyumu'ndan takip eden Fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, Galatasaray - Lazio maçını analiz etti.

Maçın başında Lazio'nun topu Galatasaray'a bıraktığını ifade eden Umut Eken, "Lazio pas oyununu oynamadı. Immobile ile başlayan kısmi hücum pres oyunu oynadılar ama Galatasaray rahat çok çevirdi. Galatasaray adına buradaki problem; top rakip sahaya geçtiğinde pas hızını artıramamasıydı." dedi.

Galatasaray'ın ikinci yarıda daha hızlı oynadığını ifade eden Umut Eken, "Galatasaray öne geçtikten sonra Lazio'ya oyun oynama fırsatı tanıdı ama oyuncu değişiklikleri çok da fark yaratmadı. Galatasaray merkezini kontrollü şekilde kapatmayı başardı ve Lazio'ya fırsat tanımadı. Galatasaray bugün akıllı oynadı diyebiliriz." dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın oyuna ağırladığını çok fazla koyamadığını söyleyen Umut Eken, "Bu takım çok genç bir takım. Onun sancılarını da yaşıyor Galatasaray. Lazio'ya karşı bu şekilde oynamak, galibiyet elde etmek çok önemliydi." dedi.

YORUM YAZ