MENÜ

Galatasaray | Kerem Aktürkoğlu'na penaltı eleştirisi: Kendini yere atmasaydı...

Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında Türk Telekom Stadı'nda konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 86. dakikasında Kerem Aktürkoğlu ceza sahasında yerde aldı ve Ali Palabıyık penaltı kararı vererek Balkovec'e kırmızı kart gösterdi. Penaltı kararı ve kırmızı VAR incelemesi sonrası iptal edildi. Galatasaray - Fatih Karagümrük karşılaşmasını stattan takip eden editörümüz Yakup Çınar, Kerem Aktürkoğlu'nun yerde kaldığı pozisyonu yorumladı.

Galatasaray haberi... Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, Tevinde konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 86. dakikasında Kerem Aktürkoğlu ceza sahasında yerde aldı ve Ali Palabıyık penaltı kararı vererek Balkovec'e kırmızı kart gösterdi. Penaltı kararı ve kırmızı VAR incelemesi sonrası iptal edildi.

Galatasaray - Fatih Karagümrük karşılaşmasını stattan takip eden editörümüz Yakup Çınar, Kerem Aktürkoğlu'nun yerde kaldığı pozisyonu yorumladı.

Kerem Aktürkoğlu'nun pozisyonun penaltı olmadığını ifade eden Yakup Çınar, "Kerem Aktürkoğlu kendini yere atmasa o golü atsa Galatasaray belki de karşılaşmayı kazanacaktı. Ama özellikle 10 kişi kaldıktan sonra Galatasaray çok daha iyi mücadele etti." dedi.

YORUM YAZ