MENÜ

Galatasaray - Kayserispor maçı yorumu: Kimse inanmıyordur!

Süper Lig'de haftanın son maçında kazanan çıkmadı. Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan maçta kazanan çıkmadı. Türk Telekom Stadı'ndaki mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray - Kayserispor maçında kazanan çıkmadı. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Son yıllarda bir takımın diğer takıma bu kadar üstünlük kurduğu çok az maç olduğunu ifade eden Serkan Akcan, "Bu maçta Fatih hocadan tutun, Donk'a kadar kimse inanmıyordur bu maçın 1-1 bittiğine. Yani çok bariz bir fark vardı iki takım arasında" dedi.

Diagne'nin Galatasaray için yeterli olmadığını söyleyen Serkan Akcan, "Bitiricilik, Galatasaray santrforunda olması gereken birinci özellik. Diagne Galatasaray'a geldiği günden beri hep bu tarafıyla eleştiriliyor. " dedi.

YORUM YAZ