MENÜ

Galatasaray - Kayserispor karşılaşmasında 48. Randevu

Galatasaray, Süper Lig’in 20. Haftasında evinde Hes Kablo Kayserispor’u konuk edecek. Türk Telekom Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. İki takımda da maç öncesi eksiklikler can sıkıyor.

Ligde zor zamanlar geçirerek son sırada yer alan Hes Kablo Kayserispor, ligin en zor deplasmanlarından birisi olan Galatasaray’a konuk oluyor. Sarı kırmızılı ekip üçte üç yaparak istediği çıkışı yakalamış, zirveyle olan farkını kapatmaya başlamıştı. Ligde 33 puanla 6. Sırada yer alan Galatasaray, Sivasspor ve Fenerbahçe’nin kaybettiği haftayı galibiyetle kapamanın hesaplarını yaparken, Kayserispor 11 puanla son sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Maç öncesi Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Andone, Falcao ve Saracchi kadroda yer alamazken, kart cezalısı Lemina da forma giyemeyecek. Kayserispor’da ise Mensah kart cezası nedeniyle; Lung, Alpay, Levent ve Hasan Hüseyin Acar sakatlıkları nedeniyle takımını yalnız bırakacaklar. Galatasaray 11’inde santrafor bölgesinde Adem Büyük yer alacakken, yeni transfer Onyekuru maça yedek başlayacak.

48. Randevu

Galatasaray ve Kaysersipor bugüne kadar ligde toplam 47 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçların 30’unu Galatasaray kazanırken 14 maç beraberlikle bitti, yalnızca 3 maç Kayseri ekibinin üstünlüğüyle son buldu. Galatasaray bu maçlarda toplam 104 gol atarken, 36 kez de kalesinde gol gördü.

Sarı kırmızılı ekip bugüne kadar 23 kez Kayserispor’u evinde ağırladı. Bu maçların 19’unda Galatasaray rakibini mağlup ederken yalnızca 2 maçta Kayserispor’a mağlup oldu. Evinde rakibine toplam 67 gol atan Aslan, 16 golü de kalesinde gördü.

Haberin Devamı

Haber: Nihat Uzel

İstatistik: Aslıhan Çil

YORUM YAZ