MENÜ

Galatasaray - Kasımpaşa | Ömer Bayram: Bu şartlarda oynamaya alışık değiliz

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Ömer Bayram, Kasımpaşa galibiyetini yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Bu şartlarda oynamaya alışık olmadıklarını belirten Ömer, ''İç sahada topu kontrol eden, paslaşan bir takımız. Ancak bu şartlara rağmen bu skoru elde etmek önemliydi." dedi.

Galatasaray - Kasımpaşa | Ömer Bayram: Bu şartlarda oynamaya alışık değiliz

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Ömer Bayram, 2-1 galip geldikleri Kasımpaşa maçını yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Galatasaray olarak topa hakim olan bir anlayışlarının olduğunu ancak saha şartları nedeniyle bunu yapamadıklarını belirten Ömer Bayram, üç puana ulaştıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Ömer Bayram, “Ülke olarak bu sabah acı bir haber aldık. Milletimizin başı sağ olsun. Böyle oynamaya aslında alışık değiliz. Galatasaray olarak top sahip olan ve oyun kuran taraf olmak istiyoruz. Saha şartları, havanın böyle olması oyun sistemimizi değiştirdi. Üç puanı almak için ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyorum. Üç puana odaklandık. Onu da uzun topla, ceza sahası içinde Henry’nin penaltı kazanmasıyla aldık. Güzel bir maç oldu diyemeyeceğim; ama bizim için önemli olan üç puan almak ve liderliğimizi korumaktı. Bunun için ne gerekiyorsa yaptık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kasımpaşa’ya da başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ