MENÜ

Galatasaray-Kasımpaşa maçında tartışmalı penaltı kararı! "Bunun izahı yok"

Galatasaray ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında Kasımpaşa, VAR penaltısı kazandı. Deniz Çoban, bu tartışmalı pozisyonu yorumladı!

Galatasaray ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 eşitlik ile tamamlanan mücadelenin ikinci yarısı gol yağmuruna sahne oldu. Galatasaray'ın ikinci yarıda gol sağnağına Kasımpaşa penaltı golü ile cevap verdi. Ozan Kabak ile Diagne'nin ikili mücadelesinde maçın hakemi penaltı noktasına hükmetti.

Haberin Devamı

Bülent Yıldırım VAR'a başvurdu!

Ancak Galatasaraylı futbolcuların itirazı üzerinde maçın hakemi Bülent Yıldırım, VAR sistemine başvurdu. Yapılan incelemeler sonucunda Bülent Yıldırım penaltı vuruşuna karar verdi.

"Başka bir izahı yok"

Pozisyon hakkında değerlendirmelerde bulunan hakem yorumcumuz Deniz Çoban, "Fırat Aydınus gerekeni yaptı ve Bülent Yıldırım'ı kenara çağırdı. Gözün gördüğü bir gerçek var. Ben buna penaltı verilmesinin başka bir izahını bulamıyorum. Verdiğin yanlış kararın arkasında durmanın gereği ne?" dedi!

YORUM YAZ