MENÜ

Galatasaray - Kasımpaşa | Christian Luyindama: Zor bir dönem geçirdim

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Christian Luyindama, zorlu bir sakatlık sürecinden çıktığını vurguladı ve ''En iyi performansımı sergileyemedim ancak ligin geri kalanı için seviyemi yükseltmek için elimden geleni yapacağım.'' dedi.

Galatasaray - Kasımpaşa | Christian Luyindama: Zor bir dönem geçirdim

Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray, zorlu maçtan 2-1 galip ayrıldı. Formasına kavuşan ve sahaya ilk 11'de çıkan Kongolu stoper Christian Luyindama, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten başarılı oyuncu, “Çok zor koşullar altında bir maç oynadık. Bizim için önemli olan buradan galibiyetle ayrılmaktı. Galibiyetle ayrıldık, 3 puanımızı aldık. Çok mutluyuz.” dedi.

Haberin Devamı

Luyindama, yaşadığı sakatlıkların performansını nasıl etkilediğiyle ilgili soruya ise “Zor bir dönemden geçtim. Sakatlıklardan dolayı en iyi performansımı sergileyemedim. En iyi performansımı sergilemek için tüm çalışmalarımı yapıyorum. 3-4 maç sürekli olarak oynadığım zaman da en iyi seviyeye geleceğimi düşünüyorum.” cevabını verdi.

YORUM YAZ