MENÜ

Galatasaray kararını verdi! Ryan Babel'e büyük şok!

FFP anlaşması nedeniyle oyuncu satmak zorunda olan Sarı-Kırmızılılar’dan flaş bir hamle geldi. Uzak Doğu ve Arap kulüplerinin ilgisini çeken Babel de listeye eklendi. Performansı tartışılan Hollandalı yıldız iyi bir teklif gelirse gözden çıkarılacak. Sol kanada Onyekuru monte edilecek.

Galatasaray kararını verdi! Ryan Babel'e büyük şok!

Ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala G.Saray'da hareketlilik artıyor... Birçok yıldız isimle yolları ayırmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar'la listeye yeni bir isim eklendi. Sezon başında büyük umutlarla alınan Ryan Babel de gözden çıkarıldı.

Haberin Devamı

TRANSFER İÇİN SATIŞ ŞART!

UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması gereği oyuncu satmak zorunda olan yönetim, Uzak Doğu ve Arap kulüplerinin ilgisini çeken Hollandalı yıldızı satış listesine ekledi.

YERİNE OYNAYACAK İSİM HAZIR

Performansı tartışma konusu olan Babel'in satışı konusunda Fatih Terim de onayı verdi. Tecrübeli hoca, 2. yarı takıma katılacak olacak Onyekuru'yu sol kanada monte etmeyi planlıyor.

KARAR MENAJERİNE İLETİLDİ

2.5 milyon Euro garanti ücret alan, 2 milyon Euro da imza parası ödenen Ryan Babel'in gidişi maaş bütçesini de rahatlatacak. Alınan bu flaş karar yıldız futbolcunun menajerine de iletildi.

TARAFTARLARIN HEDEFİNDE

Babel özelilkle vurdum duymaz tavırları nedeniyle taraftarların büyük tepkisini topluyor..

Haberin Devamı

YENİDEN 'SARI' OLDU

Futbolunun yanı sıra imajı da tartışma konusu olan Ryan Babel yine saç rengini değiştirdi. Yıldız futbolcu bu kez 'sarı'yı tercih etti.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ