MENÜ

Galatasaray - Juventus maçının yıl dönümünde Drogba'dan Sneijder'e flaş itiraf!

Galatasaray, 7 yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde oynanan tarihi Juventus maçından Drogba'nın asisti Sneijder'in golüyle 1-0 galip ayrıldı. 10 Aralık 2013 saat 21.45'te başlayan ancak yoğun kar yağışı sebebiyle ertesi güne ertelenen (11 Aralık 2013) mücadele kaldığı yerden devam etti ve sarı kırmızılı ekip kritik bir galibiyete imza attı. Juventus maçının yıl dönümünde Muslera, Drogba, Sneijder ve Riera bir araya geldi. Wesley Sneijder, attığı gole dair çarpıcı açıklamalar yaparken Drogba ise flaş bir itirafta bulundu. Galatasaray, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Galatasaray - Juventus maçının yıl dönümünde Drogba ve Sneijder mesajı verdi! 7 yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray - Juventus mücadelesinde Aslan adeta kükredi. Maçın 85. dakikasında Drogba'nın asisti Sneijder'in golüyle skoru 1-0 yapan sarı kırmızılı ekip tarihi bir zafere imza attı.

Haberin Devamı

Juventus maçının yıl dönümünde Muslera, Drogba, Sneijder ve Riera bir araya gelerek sohbet etti. O anlardan bir kesit paylaşan Galatasaray'ın gönderisi sarı kırmızılı taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

Sneijder attığı gole dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Drogba ise Sneijder'e ''Gel geri dönelim!'' dedi. İşte o görüntüler...

YORUM YAZ