MENÜ

Galatasaray | İşte galibiyet parolası!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor'u konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Geçen hafta Ankaragücü karşısında kaybeden Cimcom, kazanmak için sahaya çıkacak. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Sivasspor maçı öncesi Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında evinde Sivasspor'u konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Geçen hafta Ankaragücü karşısında kaybeden Cimcom, kazanmak için sahaya çıkacak. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Sivasspor maçı öncesi Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Mostafa Mohamed'in yokluğunda kadroda ciddi değişiklikler yapacağını ifade eden Yakup Çınar, "Gedson Fernandes, Ömer Bayram, Etebo ve Arda Turan bu karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayacak gibi görünüyor." dedi.

Galatasaray'ın Sivasspor karşısında Max Gradel ve Tyler Boyd'a dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Yakup Çınar, "Sivasspor, Boyd ve Gradel'in yaptığı ataklarla skorları buluyor. Galatasaray bu oyuncuları durdurabilirse mücadeleden galibiyetle ayrılacaktır. Yedlin ve Saracchi'nin performansı maçın sonucunu belirleyecektir." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ