MENÜ

Galatasaray | Flaş Fatih Terim açıklaması: Görmediler, duymadılar!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Fatih Terim'e Profesyonel Disiplin Kurulu'nun ne kadar ceza vereceği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Fanatik Gazetesi yazarı ve eski hakem Deniz Çoban, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim alacağı muhtemel cezayı açıkladı ve yaşanan olaylarla ilgili yorumlarını Fanatik TV'ye aktardı.

Galatasaray haberi... Fatih Terim, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Fatih Terim'e Profesyonel Disiplin Kurulu'nun ne kadar ceza vereceği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı ve eski hakem Deniz Çoban, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim alacağı muhtemel cezayı açıkladı ve yaşanan olaylarla ilgili yorumlarını Fanatik TV'ye aktardı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in hakaretle ilgili olan 41. maddeden sevkinin yapıldığını söyleyen Deniz Çoban, "Fatih hoca bu maçta sarı kart görmüştü. Sarı karttan sonra rakip takımın kulübesinin arkasındaki kişiyle tartıştığına şahit olmuştuk. Fatih hoca belli ki orada hakaret içeren söz kullanmış ve hakemler bunu değerlendirmemiş ki gözlemci bunu raporuna yazmış. Fatih hocanın o dakikalarda sarı kartı var ve teknik kulübeyi terk ediyor bu sarı kartı gerektirir. Fatih hoca sarı karttan atılmalıydı. Ya da çatışmacı bir şekilde rakip takım kulübesine gidiyor bu direkt kırmızı kartı gerektirirdi." dedi.

Haberin Devamı

Fatih Terim'in yaşadığı gerginliğin hakemlerin görmezden geldiğine dikkat çeken Deniz Çoban, "Burada üç olay var; Hakemlerimiz oyun kurallarını bilmiyorlar, Fatih hocanın bu eylemlerinin karşılığının kırmızı kart olduğunu öğrenememişler. Diyelim ki oyun kurallarını biliyorlar o zaman gözleri görmüyor ya da kulakları duymuyor. Bu söylediğimden daha vahimi Fatih hocanın oradan oraya gittiğini gördüler ama raporlarına yazmadılar. Fatih hocayı dışarıda tutarak söylüyorum asıl vaka budur. MHK'nin bu rapordan sonra ne yapacağını merakla bekliyorum" dedi.

YORUM YAZ