MENÜ

Galatasaray: İrfan Can Kahveci ve Dorukhan Toköz açıklaması!

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Transferde ezeli rakibi Fenerbahçe'yle karşı karşıya gelen sarı kırmızılı ekip oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. A Spor'da yayınlanan Sabah Sporu programında konuşan yorumcu Mehmet Özcan, Galatasaray'ın bu transferde Fenerbahçe'ye göre bir adım önde olduğunu belirterek sarı kırmızılıların İrfan Can planına dair yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. Galatasaray'ın transfer gündemindeki diğer isimlere de değinen Mehmet Özcan ''İrfan Can Kahveci transferi olmazsa Dorukhan Toköz transferi gerçekleşebilir mi?'' sorusunu yanıtladı.

Galatasaray, İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna dahil etmek için transfer görüşmelerini hızlandırdı. Fenerbahçe'nin de İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek istediği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Yorumcu Mehmet Özcan, A Spor'da yayınlanan Sabah Sporu programında Galatasaray cephesinde yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı.

Sarı kırmızılı ekibin İrfan Can Kahveci transferinde bir adım önde olduğunu belirten Mehmet Özcan, ''İrfan Can Kahveci transferi gerçekleşmezse Dorukhan Toköz transferi gerçekleşir mi?'' sorusunu da yanıtladı.

YORUM YAZ