MENÜ

Galatasaray ile adı anılan Jeison Murillo kimdir?

Kadrosuna stoper katkısı yapmak isteyen Galatasaray'ın transfer listesinde Sampdoria'dan Jeison Murillo var. Bu transfer gelişmesinin ardından Jeison Murillo, Google'da en çok aranan isimler arasında. Peki Jeison Murillo kimdir, kaç yaşında, nereli, kariyeri nasıl? Jeison Murillo'ya dair tüm detaylar haberimizde...

Galatasaray, devre arası transfer sezonu bitmeden kadrosuna stoper takviyesi yapmak istiyor. Stoper mevkisi için Sarı - Kırmızılıların listesinde Sampdoria'dan Jeison Murillo var. Peki Jeison Murillo kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

JEISON MURILLO KİMDİR?

Jeison Murillo 27 Mayıs 1992’de Barranquilla’da doğdu. 27 yaşında 1.82 boyundaki Kolombiyalı futbolcu, stoper mevkisinde görev alıyor.

Jeison Murillo'nun Kariyeri

Futbol kariyerine 2009 yılında Kolombiya’ın Deportiva Cali u 20 takımında başlayan savunma oyuncusu, aynı yıl A Takıma yükseldi. Inter, Valencia, Barcelona gibi takımlarında da formayı terleten Murillo, 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Sampdoria'ya transfer oldu. Bu sezon Serie A'da 10, İtalya Kupası'nda da 2 maça çıkan yıldız futbolcu toplamda 844 dakika sahada kaldı.

Adı Galatasaray ile anılan Murillo’da gözler Sampdoria’ya çevrildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Sampdoria, 1-2 gün içerisinde Napoli'den Lorenzo Tonelli'yi kadrosuna katacak. Bu transfer gerçekleşirse Murillo’nun Galatasaray’a transferi çok yakın.

YORUM YAZ