MENÜ

"Galatasaray için çok riskli transfer olur"

Uzun yıllar Galatasaray forması giydikten sonra Atletico Madrid ve Barcelona gibi köklü takımlarda forma giyen Arda Turan, son yıllarda kariyerinde büyük düşüş yaşadı. 2018 yılında Başakşehir'e transfer olan Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'in elini öpmesi gündem yaratmış ve akıllara "Galatasaray'a mı geliyor?" sorusu gelmişti. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Arda Turan iddialarını değerlendirdi.

Atletico Madrid ve Barcelona gibi köklü takımlarda forma giyen Arda Turan, son yıllarda kariyerinde büyük düşüş yaşadı. 2018 yılında Başakşehir'e transfer olan Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'in elini öpmesi gündem yaratmış ve akıllara "Galatasaray'a mı geliyor?" sorusu gelmişti.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Arda Turan iddialarını değerlendirdi.

Arda Turan'ın Galatasaray ile adının anılması üzerine yorumlarda bulunan Ali Ece, "Türkiye'ye dönme şansı varken Galatasaray yerine başka bir takıma transfer olduğu için Galatasaraylı taraftarların büyük çoğunluğu bu transfere karşı olacaktır. Artık Türk futbolunda bütün kulüplerimiz genel olarak içindeki bulundukları finansal durumdan dolayı duygusallığa yer vermemeli. Demek istediğim şu. Galatasaray'ın yeniye, yeni oyunculara ihtiyacı var." açıklamalarında bulundu.

Yazarımız Ali Ece olası Arda Turan - Galatasaray transferi için yaptığı açıklamalarının devamında, "Arda çok riskli olur. Gelir bir maçta oyuna girer, iki top kaptırır ıslıklar başlar. İki taraf açısından da, Arda'nın da psikolojisi bozulur.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın altyapıya ve yeniliklere önem vermesi gerektiğini düşünen Ai Ece, "Yeni bir Arda.. 17-18 yaşında bir sol açık oyuncusu. Varsa öyle biri altyapından al onu Babel'in yedeği yap." sözlerini dile getirdi.

YORUM YAZ