MENÜ

Galatasaray haberi: Son dakika Oğulcan Çağlayan gelişmesi!

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu akşam saat 19.00'da oynanacak mücadelede sarı kırmızılı ekip, Ç. Rizespor, Hatayspor, Karagümrük ve Göztepe maçlarında yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, sarı kırmızılılarda yaşanan son dakika gelişmelerini Fanatik TV'den Seçil Menteş'e değerlendirdi ve Galatasaray'ın Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11'ine ilişkin tüm detayları aktardı.

Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan gelişmesi... Süper Lig'de Ç. Rizespor, Hatayspor, Karagümrük ve Göztepe mücadelelerinde yakaladığı çıkışı Trabzonspor maçıyla da sürdürmek isteyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, kritik mücadele öncesi sarı kırmızılı ekipte yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı Trabzonspor deplasmanında gözlerin Oğulcan Çağlayan'a çevrilmesi üzerine muhtemel 11 ile ilgili açıklamalarda bulunan Metin Karabaş, Galatasaray'ın nasıl bir oyun benimsemesi gerektiğine de dikkat çekti.

Metin Karabaş, ''Burada önemli olan şey Galatasaray’ın nasıl bir futbol benimseyeceği. Benim fikrim Galatasaray’ın oyuna Göztepe maçındaki gibi başlayacağı yönünde. Trabzonspor karşısında rakibe çok fazla topu verip bekleyemeyebilirsiniz çünkü orada size cezayı kesebilecek önemli silahlar var.'' dedi.

YORUM YAZ