MENÜ

Galatasaray haberi: Nicolai Jörgensen'den transfer yanıtı

Feyenoord'un 3-2 kaybettiği AZ Alkmaar maçında takımı adına skoru 1-1'e getiren golü atan ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Nicolai Jörgensen'in son maçına çıktığı iddia edildi. Golcü futbolcu da transfere dair söylentilerle ilgili açıklamada bulundu.

Galatasaray haberi: Nicolai Jörgensen'den transfer yanıtı

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan 30 yaşındaki golcü futbolcu Nicolai Jörgensen hakkında flaş bir iddia geldi. Telegraaf'ta yer alan habere göre Feyenoord'un 3-2 kaybettiği AZ Alkmaar maçında takımı adına skoru 1-1'e getiren golü atan ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Nicolai Jörgensen, Feyenoord forması altında son maçına çıkmış olabilir.

Haberin Devamı

Bu haberlerin ortaya çıkmasının ardından ESPN'de futbolcunun transfere dair sözleri yayınlandı.

Golcü futbolcu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Galatasaray'ın ilgisi konusunda ben de sizlerle aynı şeyleri biliyorum. Kontrolüm dışındaki şeylere odaklanmıyorum. Burada yüzde yüzümü veriyorum. Ne olacağını göreceğiz."

Dick Advocaat: Ben böyle bir şey duymadım

Haberin Devamı

Feyenoord teknik direktörü Dick Advocaat da transfere dair yorumlarını paylaşırken, "Nicolai Jörgensen'in Galatasaray'a transferi hakkında siz bir şey biliyorsanız, benim de bilmem lazım değil mi? Ben böyle bir şey duymadım." ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZ