MENÜ

Galatasaray haberi | Haris Seferovic: Türkiye'de başka takımlardan da teklif gelmişti

Transfer döneminde adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan fakat sonrasında Galatasaray kadrosuna katılan Haris Seferovic, bu transfer öncesinde Türkiye'deki başka takımlardan da teklifler aldığını bizzat açıkladı.

Galatasaray haberi | Haris Seferovic: Türkiye'de başka takımlardan da teklif gelmişti

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Haris Seferovic, transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. beIN SPORTS'a konuşan golcü oyuncu, Galatasaray'a gelmeden önce Türkiye'de başka takımlardan da teklifler aldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Röportajda birçok konuya değinen Seferovic; Benfica formasıyla Galatasaray'a karşı oynadığı maç ile ilgili konuşurken, "Benfica'da oynadığım zaman zor bir maçtı. Galatasaray'ın o zaman da iyi bir takımı vardı. Savunması da çok iyiydi. Bizi zorlamışlardı" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Okan Buruk hakkındaki görüşlerini de paylaşan golcü oyuncu, "Kendisi açık bir hoca. Her zaman dinliyor. Herhangi bir ihtiyacım olduğunda ona gidebileceğimi hissettiriyor" dedi.

Haberin Devamı

'Transferim hızlı bir şekilde gelişti'

Transfer sürecinde zaten Galatasaray forması giymek istediğini dile getiren SEferovic, "Teklif geldi ve kısa süre içerisinde gerçekleşti. Kulüpler anlaştılar. Ben de zaten Galatasaray'a gelmek istiyordum ki kulübüm de bunu biliyordu. Ailemi de alarak İstanbul'a taşındık ve hızlı bir şekilde gelişti" dedi.

Türkiye'deki başka takımlardan teklif alıp almadığı sorusuna ise İsviçreli golcü, "Türkiye'deki başka takımlardan da teklif gelmişti ama şimdi isim vermeyeceğim. Şimdi buraya odaklanıyorum. Galatasaray oyuncusu olmaktan gurur duyuyorum" cevabını verdi.

YORUM YAZ