MENÜ

Galatasaray haberi | Fatih Terim eleştirisi: Başarısızlığa rağmen...

Galatasaray haberi... Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, PSV Eindhoven karşısında çıktığı ikinci ön eleme turu ilk maçından 5-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Aldığı sonuçla tur şansını zora sokan Sarı-kırmızılılar sergilediği futbolla da tatmin etmedi. Fanatik Gazetesi Yazarı Erman Özgür, PSV Eindhoven - Galatasaray maçını analiz etti.

Galatasaray, PSV Eindhoven karşısında çıktığı ikinci ön eleme turu ilk maçından 5-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Aldığı sonuçla tur şansını zora sokan Sarı-kırmızılılar sergilediği futbolla da tatmin etmedi. Fanatik Gazetesi Yazarı Erman Özgür, PSV Eindhoven - Galatasaray maçını analiz etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezondan da geride olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Galatasaray'ın son iki sezondur başarısızlığına rağmen kurtuluşun Fatih Terim'de olduğunu düşünen Burak Elmas'ın il icraatı Fatih Terim'i Galatasaray'ın başında tutmak oldu." dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın planlı geldiğini düşünmediğini ifade eden Erman Özgür, "Galatasaray için her gün farklı bir sol bek ismi geçiyor. Diğer taraftan Rosier ve Ghezzal haricinde ciddi anlamda transfer çalışması da yapılmadı. Elindeki oyuncuların kulübün ekonomisini yoran oyuncuların satışı da gerçekleşmedi. Böyle bakınca Burak Elmas'ın geldiğinden beri ciddi bir hamle yok." dedi.

Haberin Devamı

PSV Eindhoven'nın Galatasaray ile denk bir takım olduğunu ifade eden Erman Özgür, "PSV güçlü bir takım ama 5 gollü bir mağlubiyeti de hiç kimse beklemiyordu. O yüzden Fatih Hoca ve Burak Elmas için çok kötü bir başlangıç oldu. Ne kadar düzelir? 6 gün sonra hiç rakip kaleye gidemeyen bir takımın çok farklı bir maç oynayabileceğini düşünmüyorum. Çıkmadık candan ümit kesilmez ama Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi serüveni çok çok erken bitti gibi" dedi.

YORUM YAZ