MENÜ

Galatasaray haberi... Fatih Terim açıkladı: Kerem Aktürkoğlu...

Galatasaray haberi... Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu açıklaması... Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, takımının ilk golünü atan isim oldu. Performansıyla da günden güne dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Fatih Terim'e de soruldu.

Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu açıklaması... Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, takımının ilk golünü atan isim oldu. Performansıyla da günden güne dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Fatih Terim'e de soruldu.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu'na çoğu zaman şans verdiğini söyleyen Fatih Terim, "Kasımpaşa maçında ilk defa 11'de şans verdim. Kendisinden daha çok şey beklediğimiz, şu an beklediğimizden fazla randıman veren gencimiz. Erzincan'dan aldık. Çok da mutluyuz. Daha da iyi olacak. Teknik ve fizik olarak da bazı şeyleri daha çok öğrenmesi lazım. O katkıları da kendisine yapacağız. Daha da önemli bir oyuncu olacak diye düşünüyorum. Onun adına sevinçliyim." dedi.

Genç oyunculara bol bol şans verdiğini ifade eden Fatih Terim, "Bir fotoğraf gördüm. Liverpool ile Leicester oynuyor. Çağlar ile Ozan'ın fotoğrafı. İnsan gurur duyuyor. Bazı şans verdiğimiz oyuncular Premier Lig'de, Fransa'da, İtalya'da, Almanya'da oynuyor. Bu örneklerden hareket ederek önce Galatasaray'da sonra da başka yerlerde olacak inşallah. Kerem de böyle yeteneğimiz bizim." dedi.

YORUM YAZ