MENÜ

Galatasaray - Göztepe maçı öncesi çarpıcı yorum: Bitse de gitsek modu var!

Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe'yi ağırlayacak. Şampiyonluk yarışında iddaasını kaybeden ancak Avrupa Ligi şansını zora sokmak istemeyen Galatasaray, mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Muhabirimiz Metin Karabaş, karşılaşma öncesi Galatasaray cephesini Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Galatasaray ile Göztepe, bu akşam saat 21.00'de Türk Telekom Stadı'nda tüm kozlarını paylaşacak. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar sebebiyle şampiyonluk yarışında havlu atan Galatasaray, Avrupa Ligi şansını devam ettirebilmek adına mutlak galibiyet için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu. Oynanan futbolun Avrupa Ligi şansı için yetersiz kalacağını belirten Metin Karabaş, ''Artık Galatasaray için ilk iki hayali ki hayal bile değil. Bu durum matematiksel olarak da mümkün olmamıştı. Elde kaldı; Avrupa Ligi’ne katılabilme şansını zorlamak. Oynanan futbol ve alınan sonuçlar son haftalarda şunu gösteriyor ki; Galatasaray’ın bu performansı Avrupa Ligi sınırına gelebilmesi için bile yeterli olmayacaktır.'' dedi.

Oyuncuların 'Bitse de gitsek' moduna girdiğini belirten Metin Karabaş, ''Pandemi sürecinden sonra Galatasaray’ın oynadığı futbol önemli dalgalanmalar gösterdi. Oyuncular ‘’Bitse de gitsek’’ moduna girmişler. Galatasaray, takım olma duygusunu yitirmiş bir ekip. Umarım bu tablo Göztepe maçıyla değişir. Galatasaray önümüzdeki sezon ekonomik olarak ağır bedeller ödeyecek gibi duruyor.'' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ