MENÜ

Galatasaray - Gaziantep karşılaşması öncesi çarpıcı yorum: Ya tamam ya devam maçı!

Galatasaray bu akşam saat 21.00'de evinde Gaziantep FK'yı konuk ediyor. Süper Lig'n 28. haftasında en çok merak edilen karşılaşmalardan birisi olan Galatasaray - Gaziantep maçı öncesi Sarı - Kırmızılı ekibin muhabiri Metin Karabaş, Fanatik TV'den Seçil Menteş'in sorularını yanıtladı.

Süper Lig'in 28. haftasının en çok merak edilen karşılaşmalarından Galatasaray - Gaziantep maçı bu akşam saat 21.00'de başlayacak. Çaykur Rizespor deplasmanında Muslera'nın sakatlığı sonrası planları tam anlamıyla değişen Galatasaray, 3 puanı alabilmek için Gaziantep FK karşısında tüm kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, önemli karşılaşma öncesi çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Metin Karabaş, 'Galatasaray şampiyonluk yarışında sadece bir yenilgi almadı. Birçok ismi kaybetti. Bu isimlerin başında Fernando Muslera geliyor. Sadece bir kaleci değil, kaptan ve yaşayan efsane. Andone ciddi bir sakatlık yaşadı. Savunma hattı zaten sıkıntılıydı. Fatih Terim orayı Donk ile tutuyordu ama bugün o da yok. Şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek için Galatasaray'ın puan kaybetme lüksü yok. ' şeklinde konuştu.

Okan Kocuk hakkında değerlendirmelerde bulunan Karabaş, 'Bugün kalede Okan'ı bekliyorum.Muslera'nın arkasında beklemek ona çok şey öğretti. Bir kalecinin uzun süre forma giymemesi de soru işareti oluşturuyor. Muslera taburcu olduktan sonra antrenmanı takip etmeye geldi. Orada Okanla görüştü. Ona hep güvendiğini söylemişti. Bazen böyle durumların yaşanması kötü olsa da oyuncular için bir fırsattır. Galatasaray bu yaşanan olumsuzlukları fırsata çevirebilir mi? Geçtiğimiz sezonlarda bunu yaptığını görmüştük. Galatasaray, Gaziantep karşısında ya tamam ya devam maçına çıkıyor. ' dedi.

YORUM YAZ