MENÜ

Galatasaray | Flaş Okan Buruk iddiası!

Galatasaray haberi… Çarpıcı Okan Buruk iddiası! Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında konuk olduğu Göztepe’yi 3-1 mağlup etti. Spor yazarı, yorumcusu Serdar Sarıdağ ve Emre Bol, D-Smart 77. kanalda yayınlanan Bol’ca Futbol programında maça dair Seçil Menteş’in sorularını yanıtladı. Mücadele öncesi Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in kulüp televizyonuna yaptığı ‘’Futbolcuların haysiyetlerini ve şereflerini hatırlamaları gerek’’ açıklamasını değerlendiren Serdar Sarıdağ ve Emre Bol, Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasında yaşanan gerginliğe dair flaş açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz’in açıklamalarını değerlendiren Serdar Sarıdağ’dan flaş Okan Buruk açıklaması geldi. İşte o açıklama…

Son dakika Galatasaray gelişmesi… D-Smart’ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol’ca Futbol programında 35. hafta maçlarını değerlendiren Serdar Sarıdağ ve Emre Bol’dan flaş Galatasaray açıklaması geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın 3-1’lik Göztepe galibiyetini değerlendiren Emre Bol, ''Maçtan öte Galatasaray’da yaşanan kaosa bakmak lazım.’’ dedi ve Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında yaşananlarla ilgili olarak ‘’Bu bugünkü sıkıntı değil. Fatih Terim çok iyi bir teknik direktördür. Galatasaray efsanesidir. Burada önemli işler yapmış bir teknik direktördür fakat bir profesyonel olarak Galatasaray’da önemli işler yapmak kendini Galatasaray başkanının üzerinde görmek değildir.’’ dedi.

Konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Serdar Sarıdağ, Mustafa Cengiz’in açıklamaları üzerinden Okan Buruk’un Galatasaray Teknik Direktörü olma ihtimaline dikkat çekti.

Serdar Sarıdağ, ‘’Mustafa Cengiz, ’Belki ben böyle ağır konuşunca Fatih Hoca istifa eder kendiliğinden bırakır; ben de gitmeden Okan hocayı getireyim gözüm arkada kalmasın.’ diye düşünmüş olabilir.’’ ifadesini kullandı.

YORUM YAZ