MENÜ

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a eleştiri: Utanıyordum!

Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, Futbol Giant'ın sosyal medya hesabından yapılan canlı yayına konuk oldu. Gazeteci Mehmet Demircan'ın sorularını yanıtlayan Erkut Söğüt, Türk futbolundaki sorunları ele aldı. Türkiye'de altyapıya yeterince önem verilmediğini ifade eden Erkut Söğüt, "Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a eleştirilerde bulundu.

Futbol Giant'ın sosyal medya hesabından yapılan canlı yayına konuk olan Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, Ggzeteci Mehmet Demircan'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Türk futbolunda altyapıya verilen önemi değerlendiren Erkut Söğüt, "Kendi oyuncularımızın önünü açamıyorsak çok kötü yönetiyor ve yönetiliyoruz demektir. Türkiye'den oyuncu yetiştirilip Avrupa'nın en iyi takımlarda oynası herkesin faydası içindir." dedi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın altyapı takımlarını yaklaşık 10 yıl önce sık sık izlemeye gittiğini ifade eden Erkut Söğüt, "İzlediğimde 'Benim Hannover'deki altyapım bu üç takımın altyapısından daha iyi. Hannover'in küçük bir takımından bahsediyorum yani. Beşiktaş'ın tesisini gördüğümde 'Böyle bir şey olamaz' dedi. Beton üzerine bir zemin... 10 sene önceydi ben utanıyordum. A takımda oyuncuya 3 milyon euro veren kendi altyapısına 100 bin euro veremiyor mu?" dedi.

YORUM YAZ