MENÜ

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Sinan Gümüş'ün peşinde

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yabancı kısıtlaması ve kulübü Genoa’nın gelecek sezon bedelsiz kiralama kararı alması Sinan Gümüş’ü transferin gözdeleri arasına soktu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş da futbolcuya talip oldu.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Sinan Gümüş'ün peşinde

TFF’nin getirdiği yeni yabancı sınırlaması, transfer döneminde 3 büyüklerin gözünü yerli isimlere çevirmesine neden oldu. Üç kulübün bu transfer dönemindeki ilk büyük rekabeti ise Sinan Gümüş için yaşanacak gibi duruyor.

Haberin Devamı

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre; bonservisi İtalya’nın Genoa kulübünde bulunan, bu sezonun devre arasında kiralandığı Antalyaspor’da 5 gol, 1 asistlik performans sergileyen golcü oyuncuya eski kulübü Galatasaray ile birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş da talip oldu. Genoa’nın Sinan’ı gelecek sezon bedelsiz kiralama kararı alması üç kulübün de bu oyuncuya ilgi duymasını sağladı.

Haberin Devamı

Bedelsiz gitmişti

Geçen yıl bedelsiz gittiği Genoa’dan yılda yaklaşık 1.5 milyon Euro kazanan Sinan’ın temsilcisi Ersin Akan şu sıralar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş başta olmak üzere birçok kulüple görüşüyor. Galatasaray forması ile üç şampiyonluk yaşayan, Aslan’da 116 maçta 33 gol 16 asist kaydeden Sinan’ın hangi kulübü tercih edeceği şimdilik belirsiz.

YORUM YAZ