MENÜ

Galatasaray& Fenerbahçe: İrfan Can Kahveci açıklaması!

Galatasaray ve Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferinde karşı karşıya! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ''İrfan Can'ı istiyoruz onun da bizi istediğini biliyoruz'' ifadesini kullandığı İrfan Can Kahveci için ezeli rakibi Fenerbahçe de devrede. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci için buluştu. Toplantı sonrası Gümüşdağ, "Fenerbahçe teklifini sundu, biz de sunduk. Tekrar görüşmek üzere ayrıldık. Galatasaray yeni teklif yapmadı" dedi. DHA muhabiri Serhan Türk, A Spor'da yayınlanan Sabah Sporu programında bu buluşma sonra Göksel Gümüşdağ ile görüştüğünü belirterek transfere dair yaşanan son dakika gelişmelerini aktardı.

Galatasaray ve Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferinde savaşıyor. Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in ''İrfan Can'ı istiyoruz onun da bizi istediğini biliyoruz'' dediği İrfan Can için Fenerbahçe de resmi teklif yaptı.

Haberin Devamı

Dün akşam Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci için buluştu. Toplantı sonrası Göksel Gümüşdağ, ''"Fenerbahçe teklifini sundu, biz de sunduk. Tekrar görüşmek üzere ayrıldık. Galatasaray yeni teklif yapmadı" ifadesini kullanmıştı.

DHA muhabiri Serhan Türk, A Spor'da yayınlanan Sabah Sporu programında İrfan Can Kahveci hakkında konuştu.

Ali Koç - Göksel Gümüşdağ görüşmesi sonrası Göksel Gümüşdağ ile görüştüğünü ifade eden Serhan Türk, transferde yaşanan son dakika gelişmelerini aktardı.

YORUM YAZ