MENÜ

Galatasaray Fenerbahçe derbisi iddaa oranları! Derbi maçın iddaa oranları açıklandı

Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi son dakika haberi: Süper Lig'in 3. haftasında pazar günü 19.00'da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde iddaa oranları resmileşti. Galatasaray, Fenerbahçe karşısında favori olarak ön plana çıktı.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi iddaa oranları! Derbi maçın iddaa oranları açıklandı

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için şimdiden geri sayım başladı. Hafta sonu oynanacak dev maç öncesi her iki cephede de önemli gelişmeler yaşanıyor. İddaa dünyasında da Galatasaray - Fenerbahçe maçı üzerine yorumlara artmaya başladı. Tam da bu esnada iddaa risk yönetimi derbi maçın oranlarını duyurdu. İddaa risk yönetimi, 27 Eylül Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin favorisi olarak ev sahibi Galatasaray'ı belirledi. Resmi olarak duyurulan oranlara göre Galatasaray galibiyetine 1.90, Fenerbahçe galibiyetine 2.80 oran verilirken beraberliğe ise 3.10 verildi.

Haberin Devamı

DERBİYE HEMEN BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLA

Galatasaray - Fenerbahçe maçının iddaa oranları şu şekilde:

Galatasaray: 1.90, Beraberlik: 3.10, Fenerbahçe: 2.80

Karşılıklı gol VAR: 1.50 YOK: 1.95

25 ALT: 1.80 ÜST: 1.62

Galatasaray ligin ilk iki haftasında Gaziantep FK'yı 3-1'lik skorla devirmiş, Başakşehir'i ise deplasmanda 2-0 devirmişti. Fenerbahçe ise sezona deplasmandaki 2-1'lik Rize galibiyeti ile başlamış, ikinçi haftada Hatayspor'u ağırlamıştı.

YORUM YAZ