MENÜ

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Samatta açıklaması | ‘'İlk 11…''

Süper Lig’de haftanın en kritik mücadelesinde Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’la karşı karşıya geliyor. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak dev derbiye artık saatler kalırken heyecanlı bekleyiş sürüyor. Fenerbahçe’yi yakından takip eden muhabirimiz Yusuf Dursun, Fenerbahçe’de yaşanan son gelişmeleri ve teknik direktör Erol Bulut’un yeni transfer Samatta ile ilgili planlarını Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İki ezeli rakibin kıyasıya mücadele edeceği dev derbi öncesi Fenerbahçe’nin derbiye nasıl hazırlandığı ve teknik direktör Erol Bulut’un yeni golcüsü Samatta ile ilgili planları merak ediliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’yi yakından takip eden muhabirimiz Yusuf Dursun, kritik mücadele öncesi sarı lacivertli ekipte yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV’ye aktarı. Yusuf Dursun, ‘’Erol Hoca için de transfer olan oyuncular için de ilk derbi.Yeni transfer Samatta’ya gelirsek Erol Bulut’un oyuncuyu kadroya alacağını ancak ilerleyen dakikalarda oyuna dahil edeceğini düşünüyorum.’’ dedi.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu faktörünü dile getiren Yusuf Dursun, ‘’ Fenerbahçe’nin kaybetme lüksü yok. Galatasaray’ın da hakkını yememek lazım, hem lige hem Avrupa Ligi’ne iyi başladılar. Ancak Fenerbahçe de derbiye çok iyi hazırlandı. Neşeli ve hırslılar. Burada Emre Belözoğlu faktörü çok önemli. Oyuncularla sürekli konuşuyor, derbinin önemini anlatıyor. Mücadele beraberlikle sonuçlanabilir.’’ İfadelerini kulandı.

YORUM YAZ