MENÜ

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi çarpıcı yorum: Galatasaray'ın en büyük avantajı...

Galatasaray - Fenerbahçe derbisine artık saatler kaldı. Süper Lig’de haftanın en önemli mücadelesinde Galatasaray, bu akşam saat 19.00’da evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Dev derbi öncesi Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, sarı kırmızılı ekipteki son gelişmeleri Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı.

Süper Lig’in 3. Haftasında Galatasaray, evinde Fenerbahçe’yi ağırlıyor. İki ezeli rakibin bu akşam saat 19.00’da Türk Telekom Stadı’ndan karşılaşacağı dev derbi, futbolseverleri bir hayli heyecanlandırıyor. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, kritik mücadele öncesi sarı kırmızılı ekibin derbiye nasıl hazırlandığını ve yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV’ye değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın favori olduğunu belirten Metin Karabaş, ‘’Türk futbolunun en önemli, en keyifli maçlarından biri. Galatasaray, bugüne çok yoğun bir tempoda geldi. Çok fazla taktik çalışma imkanı bulamadı. Fatih Terim, önemli rotasyonlara giderek oyuncularını verimli ve idareli kullanmaya çalıştı. Bunun da başarı gösterdiğini aldıkları skorlardan görüyoruz. Bugün Galatasaray’ın en büyük avantajlarından biri Fenerbahçe’ye oranla sisteminin, oyun tarzının oturmuş olması ve oyuncu performanslarının da yukarıda olması. Galatasaray’ın bir diğer avantajı; kendi evinde oynayacak olması. Her ne kadar seyircisiz olsa da sarı kırmızılıların artıları bunlar olacak. Galatasaray’ın bu maçta diğer derbilere oranla daha favori olduğunu düşünüyorum. ‘’ dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ