MENÜ

Galatasaray | Fatih Terim açıklaması: Kalmayı garantiledi!

Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray, Beşiktaş ile oynadığı derbi maçından 3-1 galip ayrıldı. En yakın rakibi Fenerbahçe ile 1 puan farkı koruyan, lider Beşiktaş'la da puan farkını 3'e indiren Sarı-kırmızılılar, önemli bir galibiyet elde etti. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ardından Fanatik TV'ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Beşiktaş ile oynadığı derbi maçından 3-1 galip ayrıldı. En yakın rakibi Fenerbahçe ile 1 puan farkı koruyan, lider Beşiktaş'la da puan farkını 3'e indiren Sarı-kırmızılılar, önemli bir galibiyet elde etti.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ardından Fanatik TV'ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin heyecan verici bir maç olduğunu ifade eden Yakup Çınar, "Galatasaray net bir galibiyet aldı. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı son haftalarda devam edecek." dedi.

Fatih Terim'in yönetimin desteği olmadan kendi oyunuyla derbi galibiyeti aldığını ifade eden Yakup Çınar, "Bu galibiyet önümüzdeki sezon da Fatih Terim'in Galatasaray'da devam etmesini garantiledi. Zaten başkan adayları Fatih hocayla devam etmek istiyordu." dedi.

YORUM YAZ