MENÜ

Galatasaray | Fatih Terim açıkladı: Mostafa Mohamed'in bonservisi alınacak mı?

Galatasaray kendi sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim düzenlenen basın toplantısında konuştu. Mostafa Mohamed'in bonservisiyle ilgili bir girişimde bulunup bulunmayacaklarına yönelik soruya Fatih Terim "Bu bir yönetim kararıdır, zamanı vardır." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Galatasaray, evinde BŞB Erzurumspor'u 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mostafa Mohamed'in bonservisiyle ilgili bir girişimde bulunup bulunmayacaklarına yönelik soruya Terim şu yanıtı verdi: "Tüm yeni transferlerimizin performansı bizi sevindiriyor. Bu tabii zaman içerisinde yönetim ve bizim görüşmemizden sonra bir karar bağlanacak bir şey ama herkesin olaya sıcak baktığı ortada. Orada pek bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama dediğim gibi bu bir yönetim kararıdır, zamanı vardır. Şu anki durumda sadece onun adına sevinelim." dedi.

YORUM YAZ