MENÜ

Galatasaray | Fatih Terim açıkladı: Söylemek için erken ama...

Galatasaray haberi... Fatih Terim'den Alanyaspor maçı sonrası dikkat çeken açıklamalar... Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor deplasmanından 3 puanla döndü. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Fatih Terim'den Alanyaspor maçı sonrası dikkat çeken açıklamalar... Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor deplasmanından 3 puanla döndü. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Alanya deplasmanından puanla dönmenin çok önemli olduğunu dile getiren Fatih Terim, "Alanya deplasmanı çok önemli. Ama o kadar çok maç var ki daha bazı şeyleri söylemek için çok erken. Buradan 3 puanla lider dönmek de çok önemli bir mesaj kendi taraftarımıza, kendi camiamıza ve futbol camiasına, herkese. Biz her yerde herkesi yenebiliriz, mücadelemizi üst seviyede tuttuğumuz sürece iyi günler gelecektir. Sonuçta Galatasaray takımıdır bu. Psikolojik olarak zirvede kalmak hepimizin istediği bir şey. O nedenle mutluyuz" diye konuştu.

YORUM YAZ