MENÜ

Galatasaray | Falcao açıklaması: Başlı başına yanlış!

Galatasaray haberi | Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Hatayspor deplasmanından 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Sarı-kırmızılılar alınan mağlubiyetle şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Hatayspor - Galatasaray maçını yorumladı.

Galatasaray, Hatayspor deplasmanından 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Sarı-kırmızılılar alınan mağlubiyetle şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Hatayspor - Galatasaray maçını yorumladı.

Galatasaray takımının Hatayspor maçındaki kadrosu üzerinden yorum yapan Erman Özgür, "İlk konuşulması gereken şey; Galatasaray takımının şampiyonluk için yeterli derecede konsantrasyonu var mı, yok mu? Bence ilk konuşulması gereken şey bu. Bugünkü mağlubiyet Galatasaray teknik ekibine de yazar." dedi.

Galatasaray'ın ikinci yarıya dört oyuncu değişikliğiyle başlamasını yorumlayan Erman Özgür, "Galatasaray iyi savunma yapamadı. Bütün takımı değiştirse kimse bir şey demez. Bazı oyuncularda ısrar etmek lazım. Bunu Arda için söyleyemem ama Feghouli kalabilirdi. Mesela maça Falcao ile başlamamak başlı başına bir yanlış" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ