MENÜ

Galatasaray eriyor, Süper Lig'de tam 6 maçtır kazanamıyor!

Süper Lig’in 30. Haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor’u konuk etti. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Galatasaray’ı 3-1 mağlup eden Trabzonspor, zirve takibini sürdürürken Galatasaray’ın şampiyonluk umutlarını sona erdirdi. Pandemi dönemi öncesinde şampiyonluk yarışının en iddialı takımlarının başında gelen Galatasaray, sezonun tekrar başlamasıyla beraber tam 6 maçtır galip gelemeyerek kötü gidişata dur diyemedi ve şampiyonluk yarışından koptu. Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasının en özel anlarını haberimizde görüntüleyebilirsiniz.

Haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Trabzonspor, rakibi Galatasaray’ı 3-1 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdi. Sarı kırmızılı ekipse aldığı bu mağlubiyetle şampiyonluk şansını sıfıra indirdi.

Haberin Devamı

Coronavirüs pandemisi öncesinde zirvenin en büyük adayı olan Galatasaray, Süper Lig’e beklediği gibi bir geri dönüş yapamadı. Tam 6 maçtır kazanamayan ve pandemi dönüşünde oynanan 4 maçtan sadece 2 puan toplayan Galatasaray kötü bir rekor kırdı. Denizlispor, Ankaragücü ve Göztepe’yle beraber pandemi dönüşünde en kötü istatistiğe sahip 4 takımdan birisi olan Galatasaray, Trabzonspor karşısında aldığı mağlubiyetle bu sezon iç sahadaki 2. Mağlubiyetini tatmış oldu.

YORUM YAZ