MENÜ

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'de bir ilk!

Fenerbahçe haberi... Galatasaray'la derbi maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de yeni transferlerin derbide sahada yer alıp almayacağı merak edilirken sakatlığı bulunan Gustavo'nun son durumu da derbi öncesi akıllardaki soru işaretlerinden biri. Galatasaray ile Kadıköy'de derbi maçına çıkacak olan Fenerbahçe, son hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptı. Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun, Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesi öncesi Fenerbahçe'deki son durumu aktardı.

Fenerbahçe - Galatasaray son dakika derbi haberi... Galatasaray'la derbi maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de yeni transferlerin derbide sahada yer alıp almayacağı merak edilirken sakatlığı bulunan Gustavo'nun son durumu da derbi öncesi akıllardaki soru işaretlerinden biri.

Haberin Devamı

Galatasaray ile Kadıköy'de derbi maçına çıkacak olan Fenerbahçe, son hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde yaptı. Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun, Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesi öncesi Fenerbahçe'deki son durumu aktardı.

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi en büyük sıkıntının Gustavo'nun sakatlığı olduğunu söyleyen Yusuf Dursun, "Gustavo'dan henüz net bir bilgi gelmedi. Sarı-lacivertliler ilk medyaya kapalı antrenman yaptılar ve hiçbir bilgi vermediler. Gustavo'nun durumu maç saati belli olacak" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'in derbide sahada olacağını söyleyen Yusuf Dursun, "Maçın ikinci yarısında oyuna gireceğini düşünüyorum. Fenerbahçe maçı kazanarak liderliğini sürdürmek, Galatasaray da Fenerbahçe'yi yakalamak istiyor. Güzel bir maç bekliyorum" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ