MENÜ

Galatasaray-Denizlispor maçında tartışılan karar! "Bunun adı eyyamcılık"

Süper Lig'in 18. haftasında Yukatel Denizlispor'u konuk eden Galatasaray, sahadan 2-1 galip ayrılarak ikinci yarıya galibiyetle başladı. Maçın 87. dakikasında Marcao ile Rodallega arasında yaşanan gerginlik ve ardından Rodallega'ya gösterilen sarı kart tartışmalara neden oldu. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, pozisyon hakkında konuştu.

Süper Lig'in ikinci yarısındaki ilk maçında Denizlispor'u ağırlayan Galatasaray, taraftarı karşısında sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Maçın 86. dakikasında Rodallega'nın Marcao'ya yaptığı sert müdahalenin ardından saha karıştı. Marcao ile Rodallega kafa kafaya geldi ancak hakem olay büyümeden araya girdi. Rodallega, Marcao yaptığı hareketin ardından sarı kartla cezalandırıldı.

Pozisyonun ardından sarı kartı olan Marcao'nun ikinci karttan oyun dışı kalması gerektiğine dair yorumlar yapıldı.

Pozisyon hakkında değerlendirmelerde bulunan Deniz Çoban ise net konuştu. Deniz Çoban, "Hakem yorumu yapmaya başladığımdan beri herkesin sıkça kullandığı 'eyyam' kelimesini hiç kullanmadım ama hakemin yaptığı bu kelimeyi tarif ediyor. Marcao, göstere göstere ikinci sarı kartı istiyorum diyor. Hakemlik adına kabul edilemeyecek bir karar" dedi.

YORUM YAZ