MENÜ

Galatasaray'da transferin kod adı: Mavi!

Linnes dışında savunmanın solunda oynatacağı oyuncu kalmayan Tudor, Chelsea’nin iki yıldızı Baba Rahman ve Kenedy’nin ismini yönetime verdi. Cim Bom, Maviler ile temas kuracak ve şartlar oluşursa iki oyuncudan biri kiralanacak.

Galatasaray'da transferin kod adı: Mavi!

Asamoah ile her konuda anlaşmasına rağmen Juventus yerine oyuncu alamadığı için Ganalı futbolcuyu bırakmamıştı. Cim Bom, sezon sonunda bedelsiz olarak Asamoah’ı kadrosuna katacak. Fakat bu sezonu kurtaracak mutlaka bir oyuncu lazım. Yönetim, Linnes dışında savunmanın solunda oynayabilecek bir isim olmadığı için takviye istedi. Chelsea’den Baba Rahman ve Kenedy’yi yönetime söyledi. Sportif direktör Cenk Ergün, Maviler ile hemen temasa geçerken, oyuncuların şartlarını araştırmaya başladı. Hedef, iki oyuncudan birini kiralık olarak takıma kazandırmak ve sol bek bölgesindeki sıkıntıyı kökünden çözmek. Baba Rahman şu an öncelik verilen isim konumunda. Geçen sezon Schalke’de kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki Baba Rahman, çıktığı 21 maçta 1 gol atarken, 2 asist yaptı.

Cuma’ya kadar vakit var

Kenedy ise Chelsea’nin geniş kadrosunda bir türlü forma şansı bulamadı. Yönetim, uygun bir kiralama bedeliyle sol bek işini Chelsea’den çözmeyi hedefliyor. Cuma gününe kadar bu konuda sıcak gelişmeler yaşanabilir ve Galatasaray Baba Rahman ile Kenedy’den birinin ismini KAP’a bildirebilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ