MENÜ

Galatasaray'da Orhan Atik'le yollar ayrıldı!

Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Sarı-Kırmızılı yönetim teknik direktör Jan Olde Riekerink'in yardımcısı Orhan Atik'in görevine son verdi.

Galatasaray'da Orhan Atik'le yollar ayrıldı!

Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink'in yardımcılarından Orhan Atik'in görevine son verildi.

Daha önce Sarı-Kırmızılılar'da altyapı hocası olarak çalışan, ancak Riekerink'in teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından A takımda yardımcılığa yükselen Orhan Atik'in emekli olup görevine devam etmek istemesi nedeniyle, Galatasaray yönetiminin genç teknik adamla tamamen ilişiğini kestiği öğrenildi. Ayrılığın altında başka bir neden olup olmadığı ise henüz bilinmiyor...

(ÖZET) Galatasaray-Gaziantepspor maç sonucu: 3-1

Galatasarayda Orhan Atikle yollar ayrıldı



Sinan Gümüş ile gerginlik yaşamıştı!

Orhan Atik, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Elazığspor maçında futbolculardan Sinan Gümüş ile yaşadığı gerginlikle gündeme gelmişti. Genç futbolcu, oyundan alındıktan sonra Atik'e bir süre tepki göstermiş daha sonra eldivenlerini yere fırlatmıştı.

Galatasarayda Orhan Atikle yollar ayrıldı


Yasin'le de tartışmıştı!

Atik, daha önce de, Galatasaray'ın Adanaspor ile oynadığı maçta oyundan çıkarılmasına tepki gösteren Yasin Öztekin'le dialoga girmiş, sonrasında milli futbolcu yedek kulübesini yumruklamıştı. Öztekin bu gerginlik sonrası 1 haftalık süreyle kadro dışı kalmıştı.

Galatasaray'da feda zamanı!


Galatasarayda Orhan Atikle yollar ayrıldı



Atletico Madrid deplasmanıda takımın başındaydı...
,
Mustafa Denizli'nin Galatasaray'a imza attığı günden 24 saat sonra Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid deplasmanına konuk olmuş ve o dönem altyapı hocası olan Orhan Atik, İspanya'da takımın başında sahaya çıkmıştı.

Maçı 2-0 kaybeden Galatasaray'da, sahaya çıkan kadroyu ve maç taktiğini Mustafa Denizli'nin belirlediği öne sürülmüştü.

Daha sonra Denizli'nin görevden ayrılmasıyla yine Orhan Atik A Takım'ın başında geçici bir süre yer almıştı.


'Beşiktaş'ın aradığı oyuncu...'

Haberin Devamı
YORUM YAZ