MENÜ

Galatasaray'da muhalefet lider arıyor

Özbek yönetiminden memnun olmayan Galatasaraylı muhalif üyelerin imza kampanyası çığ gibi büyüyor. Eski yöneticilerin de katıldığı kampanyanın hedefi 1600 imza toplayıp seçime gitmek. Bunu için de muhalefete liderlik yapacak bir isim aranıyor.

Galatasaray'da muhalefet lider arıyor

Galatasaray’da taşlar yavaş yavaş yerinden oynamaya başlıyor... Kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetiminden memnun olmayan genel kurul üyeleri, “Galatasaray Yeniden” sloganıyla bir imza kampanyası başlatırken, bu kampanyaya çığ gibi destek yağıyor.

Hedef 1600 imza toplayarak, olağanüstü kongreyle kulübü seçime götürmek. Başta Sedat Doğan olmak üzere eski yöneticilerin de imzaladığı bildiride, ‘değişime imza verin’ etiketiyle sosyal medya çalışmaları da yürütülüyor. Şu ana kadar verilen imza sayısının 500’ü geçtiği ve sürecin beklenenden çok daha hızlı ilerlediği ifade ediliyor. Kampanyanın henüz hangi çatı altında toplanacağı ise belirsiz. İşte bu yüzden muhalefet, bu hareketin önderliğinde bir lider çıkarıp, daha derli toplu şekilde organize olmayı planlıyor.

Kongre süreci erken başladı

Sarı-Kırmızılı kulüpte seçim normal şartlarda 2018 yılında yapılacak. Ancak muhalefet, mevcut yönetimle yola devam etmenin, Galatasaray’a en az 1 yıl daha kaybettireceği görüşünde. Erken seçim kararı alınsa da, alınmasa da, Dursun Özbek’in yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Abdurrahim Albayrak ve Adnan Öztürk ise şu ana kadar başkan adaylığı için sinyal veren diğer isimlerdi. Galatasaray’ı daha şimdiden yine çok hararetli bir kongre süreci bekliyor gibi görünüyor.

Yasin Cam


Galatasaray’da Bruma bilmecesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ